BESØK
EXHAUSTO CITY

Velkommen til vår by, en by med masser av frisk luft i form av ventilasjonsløsninger for alle bruksområder - fra boliger, kontorer, skoler og institusjoner til butikker, industribygg, hoteller og sykehus.

Før musen til venstre eller høyre i bildet, velg den typen bygning som passer til ditt prosjekt, og la oss guide deg gjennom utfordringer og løsninger, lovgivning og gode råd.
Icon Living

Fukt er boligens største fiende. For med fukt kommer sopp som ikke bare forårsaker skader på bygningen, men også utgjør en alvorlig fare for helsen. Se hvordan du bekjemper fukt med effektive ventilasjonsløsninger som oppfyller de kravene som både nye og eldre boliger stiller.

Icon Learning

På mindre enn en time treffer de norske skoleelevene CO2-muren. Bli klokere på hvordan du sikrer et optimalt inneklima i en bygning der den svært komplekse lokalsammensetningen gjør det til en stor utfordring.

Icon Working

Mennesker, elektronikk, belysning og store glasspartier. Det er oppskriften på et varmt og tungt inneklima og realiteten for mange moderne kontorer. Det reduserer velværet og produktiviteten. Finn ut av hvordan du optimerer dine medarbeideres arbeidsinnsats.