Prosjektering håndverkere med bygnings tegning

Prosjektering

EXHAUSTO bringer viten til markedet.

Under PROSJEKTERING får du oppdatert, troverdig og relevant informasjon om hvordan en korrekt systemløsning bør bygges opp. 

Vi har en lang tradisjon for å oppdatere våre kunder og samarbeidspartnere med den nyeste utviklingen innen ventilasjon og inneklima på de tre områdene: Boligventilasjon, Skoleventilasjon og kontorventilasjon. Det skjer i vår daglige kontakt med kundene – og naturligvis via vår hjemmeside, e-news, seminarer/webinarer og artikler i forskjellige fagtidsskrifter.

Under EXHAUSTO City får du et overordnet overblikk over systemene LIVING, LEARNING, WORKING – hva er utfordringen og hvordan kan den løses. Dette overblikket kan du også bruke i din rådgivning av byggherre, borettslag/sameier og andre Interessenter.

Under LIVING - LEARNING – WORKING får du et dypere innblikk i de tre systemene med tanke på lovgivning og design av systemløsninger. Her kan du dels fordype deg i den kunnskapen vi stiller til rådighet, men du finner også lenker til gjeldende lovgivning innenfor området.

Living, learning, working icon

KONTAKT OSS I DAG

Få gratis rådgivning om ventilasjonsprodukter og systemløsninger
EXHAUSTO AS
Hvamsvingen 4
N - 2013 Skjetten

Tel +47 63 87 07 70
E-mail: firmapost@exhausto.no

Beregning

Benytt EXHAUSTOs gratis beregningsprogrammer til beregning av ventilasjonsanlegg og systemløsninger

Finn beregningsprogrammer
Vex overview

VEX-oversikt

Få et raskt overblikk over hele programmet av kompakte VEX-aggregater med varmegjenvinning.

Se VEX-oversikten her