Vi anbefaler: EXHAUSTO Cloud – til VEX4000, TOPP, SMART OG RVT

31.01.22

Nå kan du få EXHAUSTO Cloud til de ventilasjonsaggregatene som du er ansvarlig for

EXHAUSTO Cloud

EXHAUSTO Cloud til VEX4000, TOPP,
SMART og RVT

Nå kan du få EXHAUSTO Cloud til de ventilasjonsaggregatene som du er ansvarlig for.

Kjenner du igjen dette? 

Det er mandag morgen, telefonen ringer, en stemme sier: "skolens ventilasjonsanlegg er ikke i drift, det kommer opp en alarmkode, som jeg ikke kjenner - kan dere komme og se på det, helst i dag?" Lyder situasjonen kjent? 

Spar tid og penger...

Med EXHAUSTO Cloud kan du som servicetekniker logge deg på anlegget og se status og alarmer. Dermed kan du på en enklere måte planlegge et servicebesøk der du kan ta med deg de relevante reservedelene. Kanskje kan feilen til og med løses helt uten besøk?

Ved servicebesøk er lønns- og transportkostnadene som regel den største utgiften - så det er helt klart noe å spare for deg og din kunde.

Med EXH Cloud kan du dessuten få overblikk over anleggets driftsdata slik at aggregatet kan justeres til mer energioptimert drift.

Den bygningsansvarlige kan også logge seg på EXHAUSTO Cloud, og få samme overblikk, og på den måten sørge for en optimal drift av bygningen – det gir tilfredse brukere og sparer energi. 

Cloud logo

Du kan komme i gang nå!

EXHAUSTO Cloud er en service der du som servicetekniker/driftsansvarlig kan koble til de aggregatene du er ansvarlig for – og ha tilgang til dem dem via internettet ved bruk av PC, nettbrett eller mobil.

Ettersom det er mulig å ettermontere løsningen på aggregater som er produsert siden 2015, kan du komme i gang umiddelbart. All tilgang krever nettverkstilgang.


Vil du vite mer om EXHAUSTO Cloud? Eller skal du bare igang med å bruke EXHAUSTO Cloud?

Les mer her

KONTAKT OSS I DAG

Få gratis rådgivning om ventilasjonsprodukter og systemløsninger
EXHAUSTO AS
Hvamsvingen 4
N - 2013 Skjetten

Tel +47 63 87 07 70
E-mail: firmapost@exhausto.no

Beregning

Benytt EXHAUSTOs gratis beregningsprogrammer til beregning av ventilasjonsanlegg og systemløsninger

Finn beregningsprogrammer