Aereco blir en del av
ALDES Group

08.07.22

Aldes-konsernet, som EXHAUSTO har vært en del av siden 2016, er spesialist på ventilasjons- og varmekomfortløsninger. Aldes annonserer oppkjøpet av Aereco-konsernet som et ledd i vekststrategien frem mot 2025.

Banner-Aldes-Aereco

De to konsernene utfyller hverandre i stor grad, både teknisk og industrielt og kommersielt. Derfor gir dette oppkjøpet Aldes-konsernet mulighet for å styrke sin posisjon i spesielt Frankrike, Tyskland og Polen og dermed forfølge sin internasjonale utvikling innenfor ventilasjonsområdet sammen med EXHAUSTO-merket, samtidig med at den samlede ekspertisen på området utnyttes best mulig.

Sammenslåingen av Aldes og Aerecos produksjonskapasiteter vil gjøre det mulig å skape operasjonelle og kommersielle synergier. Samtidig vil alliansen med en konsolidert omsetning på mer enn €360 millioner gjøre det mulig å innta en fremtredende plass på det internasjonale ventilasjonsmarkedet.

Oppkjøpet vil også imøtekomme geografiske ambisjoner samt ambisjoner om utvidelse av produktsortimentet takket være et solid grunnlag av felles ekspertise.

Les hele pressemeldingen her. (dansk)

Read the complete Press Release here. (English)